HET SLIM FIT PAK: STIJLVOL EN ELEGANT

 

MET EEN SLIM FIT PAK STRAAL JE KLASSE, STIJL EN ZELFVERTROUWEN UIT. ZO KOM JE BIJ ELKE GELEGENHEID GOED VOOR DE DAG.

Ben je op zoek naar een flatteus pak? Veel heren kiezen voor een slim fit pak omdat deze perfect past bij het gemiddelde postuur. Zo zijn slim fit colberts getailleerd en zijn de pijpen van een slim fit pantalon vrij smal. Door de gedetailleerde uitsneden van slim fit kostuums, komt je figuur goed uit. Kortom, met het dragen van slim fit kleding creëer je een gestroomlijnde look waarmee je te allen tijde een goede indruk achterlaat.

ONDERDELEN SLIM FIT PAK

De meeste heren kiezen voor een volledig slim fit kostuum, dat bestaat uit een pantalon, colbert en soms ook blazer. Een pak is immers het mooiste als het één geheel is. Daarnaast raden wij je aan om een getailleerd overhemd te dragen, anders kunnen er ongewenste plooien in je jasje ontstaan. Uiteraard is het ook mogelijk om een slim fit colbert te combineren met een spijkerbroek, of om een slim fit pantalon te combineren met een trui. Ideaal voor een smart casual dresscode.

boek gratis een personal shopper

 

STYLING SLIM FIT KOSTUUM  

Met een slim fit kostuum kun je qua stijl nog alle kanten op. De stijl valt of staat met de keuze voor de schoenen, accessoires en het overhemd. Op zoek naar een originele outfit? Kies dan voor een overhemd met een print, of voor opvallende schoenen. Liever een klassieke uitstraling? Draag dan een wit slim fit overhemd met een stropdas of strik. Welke stijl je ook kiest, door het juiste slim fit pak te dragen weet je zeker dat je een goede (eerste) indruk achterlaat. Uiteraard geven wij graag advies over de styling van je slim fit kostuum.

 

BLIJDESTEIJN’S SLIM FIT PAKKEN  

Wil je graag een sim fit pak voor heren kopen? Blijdesteijn verkoopt slim fit kostuums voor diverse gelegenheden. Wij kijken graag met je mee welke slim fit pantalon, colbert en/of blazer het beste bij je lichaam past. Ben je al bekend met ons mix-op-maat-systeem? Hiermee kun je de broek en het jasje los van elkaar kopen, in andere maten. Daardoor weet je altijd zeker dat het slim fit pak goed bij je figuur past.

Hoe gaat het in zijn werk?

– 20 minuten: inmeten van colbert en pantalon

– 15 minuten: uitzoeken van de stof

– 10 minuten: uitkiezen van het model, de knoopjes en voering

boek gratis een personal shopper

 

SERVICE BIJ BLIJDESTEIJN

Onze stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met…