Berwich broeken

Berwich is een Italiaans merk dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van de mooiste broeken en pantalons. Berwich broeken worden gekenmerkt door traditioneel vakmanschap en hoge kwaliteit. De broeken zijn verkrijgbaar in effen varianten en met opvallende dessins. Ook kunt u kiezen voor broeken met verschillende wassingen en pre-wassingen. Welke Berwich broek u ook kiest: met dit merk haalt u een stukje Italiaans vakmanschap in huis!

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Berwich: traditioneel en innovatief

Het verhaal van Berwich begint in een kleine garage op een boerderij in Martina Franca, een van de belangrijkste textielregio’s in Italië. Hier beginnen de jonge Michele en Anna in 1975 een kledingbedrijf waar traditioneel kleermakerschap en kennis van materialen centraal staan. Het bedrijf werkt lang alleen voor grote internationale modemerken, maar lanceert in 2007 het eigen label Berwich. Dit merk is geïnspireerd op reizen, ontdekken en avontuur, maar qua stijl en vakmanschap blijft het bedrijf dicht bij huis: in Italië dus.

Berwich pantalons

Berwich pantalons zijn beroemd om hun onmiskenbare stijl. De klassieke pantalons onderscheiden zich door de prachtige stoffen, trendy pasvormen en ouderwets vakmanschap. Daarnaast besteedt het design team van Berwich extreem veel aandacht aan de kleinset details: van de juiste mix van katoen tot de kwaliteit van de stiksels en versieringen. Kwaliteit komt immers niet vanzelf. Door een klein beetje stretch in de stoffen te verwerken, zitten de broeken van Berwich extra comfortabel en vallen ze extra mooi om het lichaam.

Jeans en chino’s van Berwich

Naast klassieke pantalons maakt Berwich ook uitstekende jeans en chino’s. Deze broeken hebben een casual stijl, beschikken over dezelfde eigenschappen. Deze hippe broeken zijn het resultaat van traditioneel Italiaans kleermakerschap, in combinatie met een flinke dosis innovatie en creativiteit. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige wassingen en pre-wassingen. Ook voor deze Berwich broeken geldt ‘Made in Italy’ als een garantie voor kwaliteit.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berwich” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER