Meyer broeken

Meyer broeken zijn niet zomaar broeken: ze staan voor Duitse kwaliteit in ieder detail. Dit familiebedrijf met een rijke historie en jarenlange ervaring hanteert een eenvoudige strategie door zich alleen toe te leggen op de producten waar ze sterk in zijn: broeken en pantalons. Door hier met volle aandacht aan te werken, maken ze goed nog beter.

De herenbroeken van Meyer onderscheiden zich dankzij superieure materialen, excellente pasvormen en functionele details.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Meyer: kwaliteit in ieder detail

Meyer-Hosen is een van Europa’s meest vooraanstaande broekenspecialisten. Het bedrijf is in 1960 opgericht in Waldbröl in Bergischen Land en is inmiddels actief in 35 landen. Het geheim achter het succes van dit familiebedrijf – dat inmiddels geleid wordt door de tweede generatie – is een simpele regel: kwaliteit in elk detail. Gedurende ieder onderdeel van het proces wordt een bijna obsessieve aandacht besteed aan details: van het ontwerp van de onberispelijke pasvormen tot de keuze voor de materialen. In combinatie met jarenlange ervaring resulteert dit in broeken van superieure kwaliteit. Wie eenmaal een Meyer broek heeft gedragen, kan bevestigen dat een Meyer broek meer is dan een reguliere broek.

Herenbroeken van Meyer mode

Premium materialen, mooie designs en originele details maken Meyer herenbroeken zo speciaal. De collecties worden ontworpen in Reichshof-Denklingen. De stoffen worden vrijwel uitsluitend geleverd en verwerkt door Europese leveranciers en wevers. De jarenlange specialisatie van Meyer op het gebied van broeken en een vanzelfsprekend gevoel voor stijl maken de broeken uniek. Het zachte en plezierige gevoel is onmiskenbaar. Alle Meyer jeans en katoenen broeken worden voordat ze de deur uitgaan gewassen in een eigen wasserij, zodat de broeken daarna niet meer krimpen.

Meyer broeken, waar te koop? Blijdesteijn!

Bij Blijdesteijn hebben we een zeer uitgebreide collectie Meyer broeken. Van stoere 5-pocket jeans tot casual chino’s en nette pantalons. Bekende modellen zijn bijvoorbeeld de comfortabele Oslo en de klassieke Chicago. Ook voeren wij de Meyer Exclusive lijn. Welke broek u ook kiest, u bent verzekerd van een geweldige fit en een excellente stijl. Kunt u zelf niet kiezen, maak dan een afspraak met een van onze personal shoppers.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meyer” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER