Secrid Wallet: portemonnees van topkwaliteit

“Een betere wereld begint in je broekzak.” Met die insteek vervaardigt het Nederlandse merk Secrid Wallet al sinds 2009 kaarthouders. Het zijn niet zomaar hoesjes voor uw geld. Integendeel: de portemonnees zijn zowel industrieel als modieus. Bovendien hecht Secrid Wallet veel waarde aan kwaliteit, mensen en het milieu. Dat zie je heel duidelijk terug in de manier van produceren, de materialen die er worden gebruikt en het professionele ontwerp van de portefeuilles.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Secrid Wallet: een Nederlands familiebedrijf

Secrid Wallet is een merk met een mooi verhaal. Wat voor René en Marianne begon als een droom, eindigt vandaag de dag in een middelgroot bedrijf met meer dan 100 gepassioneerde medewerkers. Alles gebeurt vanuit een industrieel pakhuis, waar ook de drie kinderen van René en Marianne werken. Verder heeft Secrid Wallet er alles aan gedaan om de leerindustrie terug te brengen naar Nederlandse bodem. Dat is vrij uniek, want alle leerproductie vindt tegenwoordig plaats in lagelonenlanden. Dus geen massaproductie in zuidoost Azië, maar een ambachtelijke en efficiënte productie in Nederland. Die maatschappelijke betrokkenheid blijkt ook wel uit het feit dat Secrid Wallet al drie sociale werkplaatsen heeft: in Haarlem, Delft en Leiden.

De geschiedenis van Secrid Wallet

Hoewel het merk Secrid Wallet in 2009 werd opgericht, waren René en Marianne al in 1997 bezig het met ontwikkelen van hun eerste Cardprotector. Ze merkten dat er samen met de betalen pasjes nog veel meer veranderde in de gemiddelde broekzak. Steeds meer belangrijke documenten en gegevens stonden op pasjes, die we continu bij ons droegen… Dat moest beter beschermd worden. Die constatering leidde tot de eerste Cardprotector, de ‘Secrid Bodycard’. Toen de financiële crisis door Europa raasde, besloten René en Marianne het roer om te gooien. Secrid was niet langer een product, maar werd gelanceerd tot merk!

Verkooppunten van Secrid Wallet

Inmiddels wordt Secrid Wallet op zo’n 5000 verkooppunten verkocht. Hoewel de productie in Nederland plaatsvindt, is de distributie wereldwijd. Van India tot Zuid-Korea en van Israël tot Spanje: de Secrid Wallet verovert langzaam de wereld. Gelukkig (of helaas) hoeft u niet in het vliegtuig te stappen om een Secrid Wallet te kopen. Integendeel, wij verkopen een collectie van hoogwaardige Secrid portefeuilles. Kom gerust langs om kennis te maken met het Secrid Wallet assortiment!

Secrid Wallet’s collectie

Bent u op zoek naar een nieuwe kaarthouder of portemonnee? De stijlvolle Secrid wallets zijn geschikt voor dames en voor heren. Het zijn exclusieve portemonnees die beschikbaar zijn in een aantal verschillende kleuren, waaronder zwart, vintage brown en vintage black. Verder variëren de kaarthouders qua grootte. De kleinste portemonnee biedt ruimte aan 4 tot 6 kaarten, terwijl de grootste portemonnee maar liefst 8-12 kaarten kan houden. Daarnaast is er ruimte voor bonnetjes, visitekaartjes en bankbiljetten. Maar welke Secrid portemonnee u ook koopt: het beschermt altijd uw kaarten, geld én privacy.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER