PERSONAL SHOPPER VAN BLIJDESTEIJN

LAAT KLEUR EN VORM PERFECT OP UW LICHAAM AANSLUITEN

Bij modehuis Blijdesteijn werken vakmensen die u kledingadvies kunnen geven. Ze begeleiden en adviseren u om er nóg beter uit te zien. Ook bij het vinden van de juiste feestkleding of een zakelijke outfit staan onze personal shoppers voor u klaar!

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER

DE THUISBEZORGSERVICE VAN BLIJDESTEIJN

ALS U GEEN GELEGENHEID HEEFT OM LANGS TE KOMEN

Tiel is dichterbij dan u denkt, maar soms heeft u geen gelegenheid om langs te komen. Heeft u iets moois gezien in onze folder, nieuwsbrief of op de site? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij sturen het dan naar u toe, als wij het in uw maat in huis hebben natuurlijk. Ook als u iets op maat heeft laten maken in ons atelier, sturen wij het u graag en gratis toe.

DE STOMERIJ SERVICE VAN BLIJDESTEIJN

MET ONZE PERSOONLIJKE ZORG IS UW KLEDING SNEL WEER ALS NIEUW!

Na een behandeling in onze stomerij service is al uw kleding snel weer als nieuw. We reinigen uw kleding met persoonlijke aandacht en tegen voordelige prijzen. Daarbij werken we uiteraard volgens een verzorgd, vriendelijk en veilig procedé. Het beste resultaat voor uw kleding én het milieu!

DE CADEAUBON VAN BLIJDESTEIJN

ALTIJD LEUK OM TE GEVEN

Wilt u uw vriend, vriendin of familielid een cadeau in stijl geven? Blijdesteijn heeft cadeaubonnen voor elk budget.

BESTEL

Een maatpak van Blijdesteijn

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de luxe van een kostuum op maat, wil niet snel meer iets anders. Blijdesteijn werkt samen met meestercoupeurs die nog werken volgens de oude tradities van het kleermakersambacht. U bepaalt zelf de stof, het model, de knopen, het aantal zakken en zelfs de kleur van de voering. Het is aan te raden een extra pantalon te bestellen. Dan hebt u nóg langer plezier van uw kostuum. U kunt ook kiezen voor een colbert met elleboogstukken of een contrasterend stiksel in een lekker ruige stof.

STIJLADVIES

Heeft u binnenkort een feestje? Heeft u een maatje meer of bent u op zoek naar een maatpak? Vraag ons gerust om stijladvies. Onze
stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen de stijl te kiezen die bij u past! Of laat u begeleiden door een van onze personal
shoppers. Die is op de hoogte van de laatste trends, kent onze winkel op zijn duimpje en kan u behoeden voor miskopen door een stijladvies op maat. Op deze manier bespaart u tijd én geld!

MAAK GRATIS EEN AFSPRAAK