SEASON LOOKS & TRENDS

Hoewel trouwen iets is voor de eeuwigheid, is ook trouwmode onderhevig aan trends. Zo zijn slim fit trouwkostuums voor heren dé trend van dit moment. U kunt bij ons strak gesneden pakken vinden van de mooiste merken, maar kunt ook kiezen uit een op maat gemaakt trouwkostuum. Kijk om een idee te krijgen maar eens naar de slim fit pakken van Immediate of Eduard Dressler. Maar ook als u op zoek bent naar iets aparts of juist een traditioneel trouwpak, zult u bij Blijdesteijn zeker een kostuum vinden dat u er op de mooiste dag van uw leven op uw mooist uit laat zien.

Trouwpak op maat voor iedere man

Op zoek naar een trouwpak op maat? Met ons eigen veranderatelier zorgen wij ervoor dat het trouwpak perfect naar uw maat gemaakt wordt. Bijpassende overhemden, dassen en onder-T-shirts maken het plaatje compleet. En op onze schoenenafdeling van Van den Assem kunt u een passende schoen voor bij uw trouwkostuum vinden. Ook u als bruidegom kunt de blits maken in een trendy trouwpak voor een onvergetelijke dag. Maar waar moet u op letten? Misschien heeft u nog nooit een pak gedragen. Wat is trendy? Want de herenmode verandert ieder jaar weer. Hierbij helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat deze dag al een feestje voor u wordt met een trouwpak, voorzien van een hoog draagcomfort. Hoe laat u zien dat u de bruidegom bent? Door bijvoorbeeld een gilet te dragen in een mooie aparte print van glanzende stof. Voor iedere man is er bij Blijdesteijn een trouwpak te vinden, speciaal naar uw wensen op maat gemaakt!

Op zoek naar een trouwpak op maat?
Met onze eigen veranderatelier zorgen wij ervoor dat het trouwpak perfect naar uw maat gemaakt wordt.

boek gratis een personal shopper

how to dress when she says yes?

Trouwpak voor bruidegom

Blijdesteijn is gespecialiseerd in het aankleden en geven van modeadvies voor een passend trouwpak voor de bruidegom. Omdat er naast een mooie bruid ook een goedgeklede bruidegom hoort, helpen wij je bij een trouwpak naar jouw wensen te realiseren. Je kan bij ons zelf jouw trouwpak op maat laten samenstellen. Het trouwpak waarin je trouwt heeft een zeer speciale betekenis. Misschien is het wel de belangrijkste outfit dat je ooit zult dragen. Kom vrijblijvend langs om onze uitgebreide collectie trouwpakken te bekijken en te passen. Bij stijlmodehuis Blijdesteijn ontdek je welk trouwpak het best bij jou past om een onuitwisbare indruk op je trouwdag te maken!

 

U vindt in onze collectie trouwpakken voor heren de laatste trends en de beste merken. Van een slim fit trouwkostuum met een bijpassend overhemd tot feestelijke smokings. Onze kostuums zijn verkrijgbaar in prachtige stoffen en trendy prints, zodat u er op de grote dag oogverblindend uit ziet. Wij hebben topmerken in de collectie als Roy Robson, Olymp, Immediate, Eton en Eduard Dressler. Hieronder leest u meer over de twee laatstgenoemde merken.

Wilt u meer informatie over onze trouwpakken? Dan kunt u een mail sturen naar herenafdeling@blijdesteijn.nl.

HERENMODE MERKEN

Een Eduard Dressler, Benvenuto, Immediate of Roy Robson trouwpak staat garant voor ambachtelijke perfectie, en is een echte aanrader als u op zoek bent naar een klassiek kostuum met een tijdloze uitstraling. De pakken worden afgewerkt met veel oog voor detail en kunnen op maat worden gemaakt.

bekijk alle heren merken A-Z

SERVICE BIJ BLIJDESTEIJN

Via onze maatwerkprogramma’s is maatwerk voor iedereen betaalbaar. Met de verschillende programma’s heeft u de keuze uit ruim 400 kwalitatief hoogwaardige Italiaanse stoffen. Voor een maatkostuum of -overhemd geheel naar uw eigen smaak en stijl.